(0)
ПРОМОЦИИ

Безжичен термометър и влагомер притежаващ WiFi сензор Tuya / Smartlife с контрол от всяка точка на света

26.99 лв. 37.99 лв.

  • Код на продукта: 14058
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 26.99 лв.

Тагове: устройство, за, температура, и, влажност, управляван, от, смартфон

Безжичен термометър и влагомер притежаващ WiFi сензор Tuya / Smartlife с контрол от всяка точка на света

Безжичен Смарт WiFi сензор за измерване на температура и влага, който се управлява от смартфона Ви чрез безплатно приложение, като Tuya или Smart life. Благодарение на това „умно“ устройство Вие ще можете да проверявате параметри у дома или офиса, като влажността и температурата и то от всяка точка по света! Също така, при засичане на условия, които не са обичайни за околната среда, сензорът ще изпрати алармено известие на смартфона Ви или ще изпълни сценарий, който Вие самите сте задали, като да включи климатик или отопление чрез смарт контакт, реле или глава.

Нямате ограничения къде да поставите сензора, защото захранването на батерията позволява той да бъде поставен навсякъде, необходимо условие е само да има WIFI покритие. Можете да прочетете всички параметри в безплатното приложение TUYA, инсталацията е много лесна и бърза!

С този безжичен термометър и влагомер ще наблюдавате температурата и влажността в офиса, дома или апартамента. Имате възможност дори да свържете много сензори към едно приложение и да им дадете собствено име, като например сензор за стайна температура.           

С помощта на Wi-Fi свързаността, можете да четете температурата и влажността директно от приложението на смартфона Ви. Управлението чрез Wi-Fi се извършва с помощта на приложението Tuya или Smart life или друго приложение. (безплатно  за изтегляне на Android и IOS).
Графики за температура и влажност и преглед в приложението. Този WiFi сензор за температура и влажност представя данни в реално време и история на показателите, а функцията за предварителния преглед позволява да се използва по 3 начина, вижте графика на последните показания или въведете разширена графика, в която ще видите данни, разделени на: ден месец година, четете реални данни, без да навлизате в подробности за устройството.

Данните за температурата могат да ви бъдат изпратени по имейл и по всяко време, където ще откриете xslx (excel) файл, с който лесно можете да създадете свои собствени графики в друга програма. Данните са представени в ясна таблица,  знакът # означава, че няма измерване (напр. когато сензорът е бил изключен).

Създаване на сцени с други TUYA SMART устройства. След като щракнете върху иконата "SMART" от приложението, ще преминете към настройките на сцената. Сцената е  автоматично действие, което ще се изпълни само по себе си. Чрез възможността за свързване на други устройства, можете да ги използвате, за да стартирате отопление, когато температурата падне под зададената стойност.

Спецификации:

Сътрудничество с приложенията TUYA и SMART LIFE.

WIFI свързаност - нямате нужда от допълнителни шлюзове, просто достъп до WIFI и ТОЗИ СЕНЗОР.

Отчитане на параметри в приложението: температура, влажност, ниво на батерията (ниско/високо).

Нашето устройство има възможност да изпраща историята на показанията на имейл във формат xslx (excel)!

Лесно сдвояване.

Аларма за изтощена батерия.

История на четене на температура и влажност.

Контрол от всяка точка на света благодарение на WIFI (2.4GHz).

Чувствителна температура: -20~60 градуса (+/- 1 градус).

Диапазон на измерване на влажност 0-100% (+/- 5%).

Възможност за създаване на сцени с други устройства, например включване на печката, когато температурата падне под 21 градуса.

Сцени (автоматика)  - управление по отношение на конкретни условия, например включване на устройството, когато температурата се повиши до 23 градуса.

Почасова диаграма на промените в температурата и влажността.

Безплатно приложение.

Безжично дистанционно отчитане на температура и влажност.

Захранва се с 2 x AAA 1.5V батерии - не са включени.

Малък размер: 71x25x20 мм.

2 метода на монтаж:

* Позициониране

* С винтове за стена (винтовете не са включени)

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.