(0)
ПРОМОЦИИ

Комплект от писта за игра с 4 броя колички, волан и електрически асансьор мод

49.99 лв. 69.99 лв.

  • Код на продукта: 14271
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 49.99 лв.

Тагове: състезателна, писта, с, асансьор, за, колички, и, волан

Комплект от писта за игра с 4 броя колички, волан и електрически асансьор модел Т904B

Нашата игра състезателна писта с 4 броя колички ще подарят на детето Ви едно незабравимо изживяване! С тази игра ще развиете различни умения на Вашето дете – вниманието, мисленето. фината моторика, въображението. Комплектът се състои от коли, криволичещи писти, спускания и изкачвания, паркинг и функционален волан. Включени са 4 разноцветни автомобила, а самата писта за автомобили е направена от висококачествени материали, което гарантира безопасността на детето Ви. Автопистата с паркинг ще развие въображението, концентрацията, фината моторика, както и преподаването на правилата за движение и паркиране.

Пистата с асансьор за колички е една великолепна възможност за всички Вас, които обичате да се наслаждавате на четириколесните превозни средства. В горната си част има площад с шест места за паркиране. Трасето има многобройни спускания и завои. Двете отделни ленти позволяват още по-голямо забавление. Благодарение на превключвателя можете да изберете по коя лента ще мине автомобилът ви. Зелената лента е допълнително оборудвана с бариера със знак STOP. Движещият се асансьор е най-голямата атракция!Подемникът може да се задвижва по два начина:

- Ръчно, монтирайте кръглата част с издатина в отвора в опората за спускане, завъртете макарата, за да задвижите асансьора.

 Електрическо задвижване, монтирайте кормилото, след като издърпате лоста нагоре, ще чуете звука на запалването на двигателя и лентата ще започне да се движи, изтегляйки колите нагоре.


Функции на волана:

- Играчката се стартира с издърпване на лоста нагоре.

- Големият оранжев бутон задейства клаксона.

- Бутонът вдясно стартира три весели песнички на английски език.

- Натиснете бутона вляво, за да чуете звуците на хеликоптер, линейка, мотор, пожарна, кораб и кола. Имената на всички превозни средства се произнасят на английски език.

- Играчката работи с батерии (3 x AA), които не са включени в комплекта. 

- Когато воланът е свързан към пистата, можете да управлявате асансьора.

Размери:

- Приблизителни размери на пистата: 50 см x 32 см x 23 см;

- Автомобил приблизително: 3 см х 2 см х 1,7 см;

- Подложка с размери приблизително: 52 см x 38 см;

Комплектът включва:

Компоненти за сглобяване на пистата

Кормило

Макара 

4 автомобила

Стикери

Картонена подложка с улици


Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.