(0)
ПРОМОЦИИ

100% натурални пластири за детоксикация на тялото

8.99 лв. 19.00 лв.

  • Код на продукта: 13021
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 8.99 лв.

Тагове: ефикасни, пластири, детоксикация, на, тяло

100% натурални пластири за детоксикация на тялото

 

Пластири за детоксикация на тялото kinoki - комплект 10бр.

Подбор от 100% натурални съставки, които помагат за детоскикацията на Вашето тяло, което е страхотно решение за поддържане на здравословното състояние и работоспособността Ви!

Обкръжени от замърсители в околкната ни среда, тялото ни има нужда от пречистване и извличане на вредните токсини. В борбата с тях ние сме измислили нов бърз и ефикасен начин за тяхното унищожаване. Пластирите за детоксикация на тялото kinoki елимимират вредните колонии от бактерии, които причиняват куп проблеми в най-дълбоките тъкани по тялото, откъдето идват множество възпалителни процеси, дегенеративни заболявания, проблеми със ставите, хронична умора и др. В борбата с всички тези вредители е нужно постоянство и търпение, затова ще имате най-добър ефект при ежедневното им прилагане върху Вашето тяло.

Стимулират кръвообращението, подобряват съня, премахват болката, стреса и умората.

 

Употреба: Измийте стъпалата. Отлепете хартията от широкия фиксиращ пластир и залепете пликчето с детоксикиращото съдържание в средата му, с едноцветната страна към стъпалото. Залепете на стъпалото, раменете, коляното, както и на всички места които усещате болка. Да не се прилага при наранена кожа, бременни или кърмачки, както и при алергична кожа.

Начин на действие: Бамбуковата киселина, която има свойството да прониква и транспортира токсините извън тялото е основна съставка в детоскикиращите пластири. Процесът е подобен на осмозата при корените на растенията за извличане на токсините от тялото Ви.

Състав: 100% натурален продукт, бамбукова киселина, портокалово масло, стрити листа от японска вишн, хитозан, евкалипт, турмалин, минерална и растителна пудра.

Резултати: Отстраняват се синтетика, химикали и отрови, натрупани в кожата. Подобрява се паметта, премахва запека, успокоява болката, по-уравновесено Ph, въздейства артритни болки и силна мигрена.

Препоръчва се поставянето на пластира да е вечер и се сваля сутрин. Тогава върху него ще намерите извлечени черни и лепкави вещества, жълтеникави и кафеви петна, които с времето избледняват. Използвайте пластирите минимум 15 дни.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.