(0)
ПРОМОЦИИ

Надуваем фотьойл 5в1 който предлага 5 различни функции на удобство и комфорт – цвят бежов

99.99 лв. 149.99 лв.

  • Код на продукта: 14311
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 99.99 лв.

Тагове: надуваем, фотьойл, диван, легло, за, дома, плаж, къмпинг

Надуваем фотьойл 5в1 който предлага 5 различни функции на удобство и комфорт – цвят бежов

Super Sofa 5в1 е надуваем фотьойл, който ще Ви подари комфорт и стил в домашния интериор. Отличава се с това, че може да изпълнява няколко функции - легло, диван, фотьойл, стол и други. SuperSofa 5в1 е иновативен мебелен аксесоар, обогатяващ пространството Ви у дома или по време на плаж и къмпинг. Лесно се надува и спада, направен от здрави и висококачествени материали. Фотьойлът разполага и с подвижен калъф.

 

Характеристики:

- Стилен и модерен дизайн: SuperSofa надуваем фотьойл съчетава комфорт и стил, допринасяйки за визуалната атмосфера на всяко пространство.

- Многофункционален дизайн: SuperSofa предлага пет различни функции в едно, като ще можете да го ползвате като диван, стол, фотьойл, легло и др.

- Устойчив и здрав: Направен от висококачествени материали, SuperSofa ще Ви подари здравина и дълготрайност дълго време.

- Лесен за надуване и сваляне: Надуването и свалянето на фотьойла са бързи и удобни операции, благодарение на включения насос и специален дизайн.

- Подвижен калъф: Придружаващият го подвижен калъф прави фотьойла Super Sofa 5в1 изключително лесен за пренасяне и съхранение.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.