(0)
ПРОМОЦИИ

Космодиск класик за болки в гърба и кръста

19.99 лв. 30.00 лв.

  • Код на продукта: 13411
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 19.99 лв.

Тагове: масажор, за, гръб, и, кръст, космодиск

Космодиск класик за болки в гърба и кръста

Живеем в свят, където болката в гърба и кръста е често срещано явлене, което за жалост е много неприятно и на моменти може да бъде доста болезнено, когато проблемът не е открит на време или не са взети подходящите мерки за решението му. Затова ние Ви предлагаме един чудесен продукт – масажор за гръб Класик, който ще Ви е от полза в борбата с болката в кръста и гърба, както и при контузии или механичен стрес. Този масажор е клинично тестван и създаден от експерти на високо ниво. Болките по тялото Ви ще бъдат облекчени до 80%, тъй като Космодискът работи върху всяка точка, където има болка и можете да го носите в различни позиции, без да пречи на работата Ви и ежедневните действия – ходене, работа, почивка. За да има ефект, масажорът трябва да се носи 10-20 дни около 3-4 часа на деня, а при постоянни и силни болки може да се слага и през нощта. Освен това, можете да ползвате този масажор за гръб в комбинация и с други методи за лечения, както и като превенция срещу появата на болка отново!

 

Комплектът включва:

1. Дълга част за целия торс (гръбначния стълб от врата до кръста)

*Конфигурацията на прешлените, която има Космодиск масажорът подкрепя гърба по цялата му дължина, без да се използват магнити, батерии или електричество.

*Масажиращия ефект на масажор за гръб Космодиск стимулира мускулите около гръбнака, в следствие на което се предизвиква допълнително затопляне и улесняване кръвообращението, като се  успокояват мускулите и се намаля напрежението.

*Постига се този ефект на масажа, който предизвиква същите регулативни механизми на организма като например акупунктурата, масажа и др.

*Когато стоим в определена позиция няколко минути, мускулите, които поддържат кръста се изморяват. Тогава тялото ни обикновено почва да се криви. Същото важи и когато седим дълго време – когато след това станем, мускулите се изморяват и започваме да се отпускаме и прегърбваме.

* Масажор за гръб Класик с уникалната си патентована оребрена система. Той поддържа гръбнака по цялата му дължина, докато стоим седнали или прави като стимулира мускулите в близост до гръбначния стълб.

2.Къса част за целия кръст и долна част на гръбнак.

*Оригиналния масажор за гръб Класик е уникално средство за масаж на целия гръбначен стълб и кръст, на достъпна цена и с отлично качество.

 

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.