(0)
ПРОМОЦИИ

Уред за мъже за изправяне на коса и брада с йонизиращо действие

39.99 лв. 59.99 лв.

  • Код на продукта: 13613
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 39.99 лв.

Тагове: четка, за, оформяне, на, брада, и, коса

Уред за мъже за изправяне на коса и брада с йонизиращо действие

Уредът, който Ви предлагаме ще улесни всеки мъж, който иска да има перфектно оформена брада и коса. С него Вие ще можете да изправяте брадата и косата си лесно и бързо без да посещавате досадни фризьорски салони, губейки време и финанси. Уредът представлява загряваща четка за изправяне, която има меко покритие. Освен това, четката има отрицателно йонизиращо действие, като предпазва косата Ви от изгаряне и увреждане, а керамичното йонно покритие подобрява кръвообращението на скалпа.

Начин на употреба:

Уверете се, че косата и брадата ви са напълно сухи преди да започнете да го използвате.

Просто включете в контакта и пуснете луксозния уред за изправяне на брада.

Изчакайте три минути, за да достигне до оптималната температура от 120 С.

Срешете брадата, преминавайки от корените до краищата, докато постигнете желаната гладкост. Многократните преминавания през едни и същи кичури няма да увредят косата.

Когато приключите, изключете уреда от контакта и го изчакайте да изстине, преди да го изчистите.

 

Спецификации:

- Отрицателно йонизиращо действие: Четката за изправяне на брада изглажда косъма, като го хидратира, предотвратява увреждането му от топлина и придава здрав и загладен вид. Притежава специална приставка, предпазваща лицето и скалпа от изгаряне. Отрицателните йони разпределят равномерно топлината и предотвратяват увреждането на косата.

- Уред за изправяне на брада: Комбинацията от нагревателна плоча и зъбци на гребена, предназначени главно за обем, изглаждат стърчащите косми, изправят къдравата коса и правят космите на лицето меки и гладки.

- Спестява време: Уредът за изправяне на брада се нагрява за 15 секунди.

- Лесен за използване: Неплъзгаща се с топлоизолация, удобен за държане. Приставката на уреда четка за изправяне на брадата изпълнява ролята на защитна преграда върху нагревателната плоча, като предпазва изгаряне на косата Ви.

- Спомага за кръвообращението: Отрицателното йонно керамично покритие на уреда подобрява кръвообращението на скалпа, възстановява жизнеността на кожата, намалява пърхота и прави косата Ви здрава и еластична.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.