(0)
ПРОМОЦИИ

Универсален разклонител с 6 гнезда, интелигентно зареждане и максимална мощност 3000W, 5 USB порта и 1 Type-C портала

46.99 лв. 69.99 лв.

  • Код на продукта: 13909
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 46.99 лв.

Тагове: разклонител, за, универсална, употреба, с, 6, гнезда

Универсален разклонител с 6 гнезда, интелигентно зареждане и максимална мощност 3000W, 5 USB порта и 1 Type-C портала

Предлагаме Ви един изключително ефективен и практичен разклонител, който притежава 3000W мощност. С помощта на 5 USB порта и 1 Type-C порта, който разклонителят има Вие ще можете да заредите различни уреди, като лаптопи таблет, смартфони, Bluetooth слушалки и други USB- и Type-C- устройства, които са съвместими. Универсалният разклонител има и QC3.0 технология за бързо зареждане, с чиято помощ ще зареждате по – бързо и ефективно съвместими устройства. Друг плюс, който нашия разклонител има е, че има вградена защита при пренапрежение, прегряване или късо съединение. Осигурете си безопасност за Вас и уредите Ви, използвайки този разклонител. Освен това, разклонителят е компактен и лесно може да се взима навсякъде с Вас – офис, пътуване. Притежава индикаторна светлина, която показва зареждането му и активността за ползването му. И не на последно място ще кажем, че нашият разклонител е изцяло съвместим с всички видове лаптопи, таблети, смартфони, игрови конзоли, фотоапарати, Bluetooth слушалки и други устройства. Също така, поддържа стандартните USB и Type-C кабели.

 

Характеристики:

- Power Socket QC3.0 разполага с 6 стандартни гнезда, които ви позволяват да свържете електрически уреди като компютри, телевизори, лампи и други. Този разклонител предлага 5 USB порта и 1 Type-C порт, които ви дават възможност да зареждате смартфони, таблети, лаптопи, Bluetooth слушалки и други USB- и Type-C-съвместими устройства.

- Висока мощност - максимална 3000W, Power Socket QC3.0 е напълно мощен, за да осигури чудесно захранване на големи електрически уреди. Той е снабден с QC3.0 технология за бързо зареждане, която предоставя по-бързо и ефективно зареждане на съвместимите устройства.

- Притежава интелигентно зареждане, благодарение на интелигентна технология, която автоматично разпознава нуждите на всяко свързано устройство и оптимизира скоростта на зареждане. По този начин можете да зареждате вашите устройства бързо и ефективно, запазвайки живота на батерията и предпазвате ги от пренапрежение или прекъсване.

- Сигурност и защита: Power Socket QC3.0 има вградена защита срещу пренапрежение, прегряване и късо съединение. Това осигурява безопасна и надеждна употреба на вашия разклонител и предпазва свързаните устройства от евентуални повреди или неизправности.

- Компактен и удобен за използване: Power Socket QC3.0 е с компактен и издръжлив дизайн, който го прави лесен за пренасяне и използване. Той е идеален за дома, офиса, пътуванията и други. Разклонителят притежава и индикаторни светлини, които ви показват кога е активен и кога зарежда устройствата успешно.

- Универсално съвместим: Power Socket QC3.0 е съвместим със смартфони, таблети, лаптопи, фотоапарати, игрови конзоли, Bluetooth слушалки и много други устройства. Той поддържа стандартните USB и Type-C кабели, което го прави универсален и удобен за всякакви електронни устройства.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.