(0)
ПРОМОЦИИ

Универсален разклонител с 3 гнезда,4.2А, и мощност от 3000W, 2 Type-C портала и 4 USB порта

47.99 лв. 74.99 лв.

  • Код на продукта: 13910
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 47.99 лв.

Тагове: универсален, разклонител, с, 3, гнезда, и, 2, портала

Универсален разклонител с 3 гнезда, 4.2А, и мощност от 3000W, 2 Type-C портала и 4 USB порта

Универсалният разклонител, който Ви предлагаме притежава 3 гнезда, 2 Type-C порта и 4 USB порта.  С Power Socket BKL-19, ще захранвате без проблем всякакви устройства – таблети, лаптопи, телефони,  Bluetooth слушалки и други USB- и Type-C-съвместими устройства. Едновременно зареждайте няколко устройства с този разклонител. Притежава и интелигентно зареждане, като равномерно се разпределя заряда и дава най – оптималната скорост на зареждане, подходяща за всяко устройство. Разклонителят е компактен и лесно преносим навсякъде. Предпазва включените уреди в случай на повреда от внезапно прекъсване на захранването.

 

Характеристики:

* Множество гнезда и портове: Power Socket BKL-19 разполага с 3 стандартни гнезда, с които можете да свържете електрически уреди като компютри, телевизори, лампи и други. В допълнение, разклонителят предлага 4 USB порта и 2 Type-C порта, за зареждане на смартфони, таблети, лаптопи, Bluetooth слушалки и други USB- и Type-C-съвместими устройства.

* Мощност и сигурност: С мощност от 3000W, Power Socket BKL-19 има капацитета да издържи на високи натоварвания и да захранва големи уреди. Разклонителят притежава вградена защита от пренапрежение, прегряване или късо съединение, която осигурява безопасна употреба и предпазва свързаните устройства от повреди.

* Интелигентно зареждане: Разклонителят има смарт технология за разпределение на заряда, която автоматично разпознава нуждите на всяко свързано устройство и дава оптимална скорост на зареждане. Така се получава едно бързо и ефективно зареждане, като запазва живота на батерията на устройствата.

* Компактен и удобен дизайн: Power Socket BKL-19 е с компактни размери и ергономичен дизайн, който го прави удобен за ползване. Той е лек и компактен, разклонителят е подходящ дори за пътувания.

* Пълен контрол и удобство: Power Socket BKL-19 разполага с превключвател, който ви позволява да управлявате електрическото захранване на всяко гнездо независимо. Това ви дава пълен контрол върху свързаните устройства и ги предпазва от внезапно прекъсване на захранването.

* Издръжлив и надежден: Power Socket BKL-19 е изработен от висококачествени материали, които осигуряват дълготрайна издръжливост и надеждност. Той е проектиран да издържа на ежедневна употреба и интензивна употреба без компромиси върху качеството.

* Удовлетворяване на различни нужди: Power Socket BKL-19 е подходящ за домашна употреба, офис, хотели, ресторанти и други места, където е необходимо разширяване на електрическите входове и портове. Той ви позволява да зареждате и свързвате множество устройства едновременно, като същевременно поддържа оптимална производителност и ефективност.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.