(0)
ПРОМОЦИИ

Приставка за чешма, за директно впръскване под налягане и различни режими на впръскване

27.99 лв. 39.99 лв.

  • Код на продукта: 13916
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 27.99 лв.

Тагове: приставка, за, чешма, с, различни, режими, на, впръскване

Приставка за чешма, за директно впръскване под налягане и различни режими на впръскване

 

Приставката за чешма притежава директно впръскване под налягане. Освен това, тя има и регулируеми настройки на впръскването. Може да се използва за различни цели в кухнята и банята, както и при къпане на домашния Ви любимец. С тази универсална поставка за чешма ще пестите вода и средства. Пасва идеално на всички видове чешми.

Спецификации:

- Директно впръскване под налягане: Тази приставка е оборудвана с механизъм, позволяващ й директното впръскване на вода под налягане. Така ще получите силни и прецизни струи вода, които са идеални за отстраняване на замърсявания и изплакване на посуда или зеленчуци.

 

- Универсално съвместима: Приставката е съвместима с повечето стандартни чешми и е лесна за инсталиране без необходимост от специални инструменти. Необходимо е само да я прикрепете към Вашата чешма и вече е готова за използване.

 

- Регулируеми настройки на впръскването: Приставката за чешма има различни режими на впръскване, които можете да превключвате според вашите нужди. От силна струя за почистване до фина струя за деликатни операции, имате цялостен контрол върху водния поток.

 

- Икономия на вода: Приставката е проектирана да помага за икономия на вода, като осигурява по-ефективно използване на водния поток. С по-силната и прецизна струя ще постигате по-добър резултат с по-малко изразходвана вода.

 

- Издръжлив и здрав дизайн: Приставката е изработена от висококачествени материали, които осигуряват дълготрайност и устойчивост на употреба. Тя е устойчива на корозия и издръжлива на високи налягания, което гарантира дългогодишното й използване.

- Лесна поддръжка: Приставката е лесна за почистване и поддръжка. Просто я извадете от чешмата и измийте под течаща вода. Това осигурява хигиеничност и продължително ползване без загуба на функционалността й.

 

- Многофункционалност: Освен употребата в кухнята или банята, приставката за чешма може да се използва и за други цели. Например, можете да я използвате за изплакване на домашни любимци или почистване на различни предмети или повърхности.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.