(0)
ПРОМОЦИИ

Пожарникарска кола играчка със звуци от истинска пожарна, която свети в синя лед светлина и водно оръдие

34.99 лв. 47.99 лв.

  • Код на продукта: 14347
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 34.99 лв.

Тагове: пожарникарска, кола, и, робот, със, звуци, и, светлини

Пожарникарска кола играчка със звуци от истинска пожарна, която свети в синя лед светлина, с водно оръдие и дистанционно управление и акумулаторна батерия

Пожарникарска кола играчка е една вълнуваща играчка за всяко дете, което обожава "Трансформърс". Този робот се трансформира в пожарникарска кола, която има лед светлини и издава истински звуци на пожарна чрез дистанционното управление, което е включено в комплекта. При едновременното натискане на двата джойстика, пожарникарската кола започва да се движи напред, а подвижната акумулаторна батерия, която се намира в задната част на автомобила за зареждане чрез USB кабел. Размери на пожарната кола: 25,5 см х 10 см х 14 см, размери на Робот: 22см x 16см x 26см.

Спецификации:

Захранване:

Дистанционно управление: 2 x AA 1.5V батерии - не са включени в пакета

Автомобил: USB кабел - включен в комплекта

Размери:

Кола пожарна: 25,5 см х 10 см х 14 см

Робот: 22см x 16см x 26см

Дистанционно управление: 11,5 см х 8 см, антена: 19 см
Двустепенен контрол на звука

Сини светлини

Звуци от истинска пожарна

Резервоар за вода и възможност за пръскане на вода

Подвижна акумулаторна батерия в задната част на автомобила за зареждане чрез USB кабел

Честота на дистанционното управление: 40 MHz
Двустепенен контрол на звука:

Като преместите наполовина бутона под колата, можете да играете с колата без мелодията и само долните светлини светят по време на шофиране

Натискането на бутона под колата докрай издава звуци на пожарната, горните светлини светват, а когато колата се движи с дистанционното управление, слабите светлини също светват

Контрол:

Колата пожарна свети със синя светлина, което също допринася за уникалността на играчката. След едновременно натискане на двата джойстика, колата започва да се движи напред. След натискане на двата джойстика едновременно, колата ще започне да се движи на заден ход. При едновременно натискане на левия джойстик встрани от вас и на десния джойстик към вас автомобилът ще се обърне надясно.

Едновременното натискане на левия джойстик в посока към вас и на десния джойстик встрани от вас ще обърне автомобила наляво.

Левият джойстик се използва за завиване надясно (назад и напред), а десният джойстик се използва за завиване наляво (също назад и напред)

Средният бутон отговаря за превръщането на колата в робот и обратно. Трябва да се задържи до завършване на трансформацията.

Пакетът включва:

Кола пожарна робот - 1 брой

Акумулаторна батерия - 1 брой

Дистанционно управление - 1 брой

Малко шишенце за пълнене на резервоара на пожарната с вода - 1 брой

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.