(0)
ПРОМОЦИИ

Безжична автомобилна прахосмукачка с мощна вакуумна технология

36.99 лв. 49.99 лв.

  • Код на продукта: 13915
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 36.99 лв.

Тагове: сгъваема, мощна, безжична, прахосмукачка, за, кола

Безжична автомобилна прахосмукачка с мощна вакуумна технология

Безжичната прахосмукачка Q8, която Ви предлагаме е изключително мощна. С нея ще направите колата си като нова. Тя притежава мощен мотор и вакуумна технология от най – висок клас. Премахва бързо и безпроблемно косми, прах, пясък, храна и други замърсявания. Безжичната автомобилна прахосмукачка може да се сгъва, когато не се използва и по този начин се пести място.

 

Характеристики:

* Мощен мотор и високоефективна всмукателна мощност: Q8 притежава силно моторно задвижване, което осигурява високоефективна всмукателна мощност. Това Ви дава възможност да премахнете прах, косми, късчета храна, пясък и други отпадъци в автомобила лесно и бързо.

* Безжично удобство: С безжичната функция на Q8, вече няма нужда от излишни кабели, които да Ви пречат докато чистите. Можете да се движите свободно около автомобила и да достигате до труднодостъпни места без ограничения. Нужно е да вземете прахосмукачката в ръка и започнете почистването.

 

* Сгъваем дизайн за удобно съхранение: Q8 е оборудвана със сгъваем дизайн, който я прави компактна и лесна за съхранение. Когато не я използвате, можете да я сгънете и я поставите в багажника на автомобила или в друго удобно място без да заема много място.

 

* Многофункционални насадки и аксесоари: В комплекта на Q8 ще откриете различни насадки и аксесоари, които правят прахосмукачката многофункционална и универсална. Те включват насадки с различни форми и размери, предназначени за почистване на различни повърхности и труднодостъпни места в автомобила. Например, има насадка с тънък и гъвкав връх за достигане до узки щели и ъгли, насадка с меки четки за почистване на деликатни повърхности като седалките или таблото, както и насадка с голяма отворена четка за почистване на по-големи повърхности като тапицерията или подовите килими. Всички тези насадки и аксесоари са лесни за поставяне и смяна, като осигуряват максимално удобство и функционалност при почистването на вашия автомобил.

* Лесно почистване и поддръжка: Q8 е проектирана с удобство на предвид. Компактният дизайн и лесно разглобяемата конструкция спомагат за лесното почистване и поддръжане на прахосмукачката. Само изпразнете и измийте контейнера за прах, измийте или заменете филтрите и прахосмукачката ще бъде готова за следващата употреба.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.