Готварски термометър
за месо с топлоустойчиво стъкло
Всички знаем, че за да приготвим едно вкусно ядене е необходимо да знаем правилната температура за неговото печене. Всяко ястие, особено тези, които включват и месо, си има точна температура на която да се приготви. Нашият практичен готварски термометър, който притежава сонда ще покаже най – точно и без отклонения истинската температура, което ще ви даде правилната преценка дали дадено месо е изпечено достатъчно.
Термометърът от стомана се използва за измерване на температурата на продуктите
(включително месото) по време на готвене във фурната или на скара. Лесен за
използване, като единствено е необходимо да потопите уреда в най-дълбоката част
на съда и да го поставите във фурната. В
допълнение на всичко, температурните зони на готовност са подчертани на скалата
на термометъра, в червено, за различните видове месо.
Характеристики:
* Работи без използване на батерии.
* Точни показания на текущата
температура за 5-7 секунди.
* Измерване на температурен диапазон от 0 ° C до + 120 ° C. (издържа
на максимална температура до 300 °) C
* Посочване на оптималните температурни
зони за различните видове месо.
* Диаметър на сондата 3,8 мм, дължина 130 мм.
* Корпус от неръждаема стомана с
топлоустойчиво