(0)
ПРОМОЦИИ

Bluetooth Слушалки M20 с безжично светене висококачествен звук и индикатор на батерията

29.99 лв. 39.99 лв.

  • Код на продукта: 14225
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 29.99 лв.

Тагове: безжични, блутут, слушалки, безжично, светене, индикатор, на, батерия

Bluetooth Слушалки M20 с безжично светене висококачествен звук и индикатор на батерията

Безжичните ни Bluetooth слушалки M20 притежават стил и качество едновременно. Тяхната функционалност се изразява в това, че притежават безжично светене, слушайки своята любима музика с кристален звук. Освен това, безжичните Bluetooth слушалки разполагат и с интелигентна батерия, чийто вграден индикатор показва нейния заряд, за да не бъдете изнензадани от внезапно изчерпване на заряда им. Лесни са за използване - свързват се лесно със смартфона Ви или друго устройство с Bluetooth и подаряват стабилна и бърза връзка.


Спецификации:

Безжично светене: Слушалките имат впечатляващо светене и Ви осигуряват не само аудио, но и стилов акцент. Светлинният ефект създава уникално визуално изживяване, което съчетава с музиката Ви.

Висококачествен звук: Снабдени с висококачествени високоговорители, тези блутут слушалки създават ясен и богат звук с изключителна детайлност. Насладете се на музиката ви с впечатляващо качество.

Дълготрайна батерия: С вградената литиево-полимерна батерия можете да се наслаждавате на музика до дълго време след едно зареждане.

Интелигентен батериен индикатор: Вграденият индикатор на батерията показва нивото на заряда на слушалките. Така няма да бъдете изненадани от изчерпаната батерия по време на музикалното си пътуване.

Удобни и практични: С лек и комфортен дизайн слушалките с Bluetooth са перфектен аксесоар за дълги слушателски сесии. Те се свързват лесно с Вашия смартфон или устройство с Bluetooth и осигуряват стабилна и бърза връзка.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.