(0)
ПРОМОЦИИ

Регулируеми дъмбели Bodyflex 2х15кг + допълнителен лост щанга

159.99 лв.

  • Код на продукта: 11192
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 159.99 лв.

Тагове: Регулируеми, дъмбели, лост

Тренировъчен комплект дъмбели и лост за ефективни тренировки в домашни условия. Единствената инвестиция, от която ще имате нужда, за да тренирате пълноценно вкъщи.
Възможност за регулиране на използваните килограми.
Материал тежести: Основа от Бетон + Подсилено ABS покритие - Отвор Ф30.
Материал лост: Основа от Стомана + TPE покритие

Предимства при употреба:
Широка гама от упражнения (включени в описанието по-долу)
Регулиране на килограмите (от 1 до 30 кг)
Висококачествен материал, устойчив на интензивно и многократно натоварване
Спрестява място, време и средства за нови уреди
Важно: Основно предимство на комплекта дъмбели е възможността за регулиране по две причини:
1: Ако се закупят 2 кг или 4 кг гири, те много бързо стават лесни и след това са необходими многократни допълнителни инвестиции, за да може да се спортува ефективно.
2: Още в началото някои мускулни групи (големите) като гръб и бедра могат да издържат на по-големи натоварвания, спрямо по-малките като рамене и ръце. Затова вместо да тренираме ефективно ще загубим времето си, тренирайки с една и съща тежест за малки и големи групи.
Наслаждавайте се на разнообразие от силови тренировки с дъмбели в уюта на собствения си дом! Характеризирайки се с устойчиво покритие на металните дискове, дъмбелите са изключително издръжливи. Тренировката ви ще е безшумна, което ще ви позволи да се съсредоточите върху целите, които сте си поставили.


Техническа информация:
На 1 лост за дъмбел/гира могат да се поставят до 18 кг тежести. За достигане до максималния капацитет (30 кг) е необходимо да се свържат заедно, както е показано в снимките на продукта.
Сцепление и Релеф за удобно и стабилно хващане, без риск за травма или контузия. Лостовете са покрити с гумирано покритие, за да се предотврати изпускане или изплъзване по време на тренировка. Свързващият лост е мек и удобен при допир.
Пълен комплект тежести, позволяващ изпълнение на богат набор от упражнения натоварващи всяка мускулна група. Благодарение на възможността за регулиране на килограми ( до 30кг) можете ефективно да натоварите бицепс, трицепс, делтовидни мускули, както и гърди, гръб или долна част на тялото. Свързващият елемент позволя да съедините дъмбелите в лост с дължина 1.20м.

Съвети за Съхранение:
Да не се съхранява на влажни места и на открито, за да се предотврати корозия. Почиствайте с универсален почистващ препарат.


Комплектът включва:
4 диска x 2.5 кг
4 диска x 2 кг
4 диска х 1.5 кг
4 диска х 1.25 кг
4 предпазители (щипки)
2 х лоста за дъмбел (дължина 40 см) и 1 свързващ лост (40 см)
1 х почистващи принадлежности

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.