(0)
ПРОМОЦИИ

Кухненски протектор за готварска печка

11.99 лв. 15.99 лв.

  • Код на продукта: 1040
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 11.99 лв.

Тагове: Кухненски, протектор

Кухненски протектор за готварка печка за многократна употреба


Кухненският протектор за готвене представлява, дебело алуминиево фолио, което се поставя около котлоните по време на готвене за да предпази максимално чисто и без мазни петна и пръски Вашата кухня.

Този иновативен алуминиев протектор за готварка печка, ще Ви спести много време  и усилия след като приключите с готвенето.Протектора за готварска печка предпазва гърба на Вашата фурна или котлон при готвене. Използва се за многократна употреба, просто можете да го измиете на мивката и да спестите време и услия от чистенето на Вашата печка.

Кухненският протектор за готварска печка е изработен от висококачествено алуминиево фолио, което гарантира че няма шанс от запалването му по време на готвенето, можете да го оформите във форма, която приляга най-добре на Вашият котлон, за да предпазите максимално повече пространство от изцапване докато готвите.


Забравете за досадното чистене и бърсане след като сте готвили, просто не губете време, а се сдобийте с този протектор за готварска печка от - eMARK.bg


Характеристика на продукта : 


Материал : Висококачествено дебело алуминиево фолио

Височина : 35см.

Цвят: Черен цвят с фигурки

Комплектът включва 1бр. Протектор за готварска печка

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.