(0)
ПРОМОЦИИ

Доставка

Доставки и плащане

 

Как да поръчам?

1. Лесна и бърза поръчка без регистрация. Не е нужно да се регистрирате за да направите поръчка в www.emark.bg  . Отивате на продукта, натискате “Добави в количката” или “Опции“ за да изберете модел и цвят, и след това попълвате празните полета за информация за доставка, три имена , адрес, телефон, имейл, като с натискане на бутона, Вие се съгласявате с нашата политика за поверителност. При направена поръчка в онлайн магазина, ние ще се свържем с Вас  на посочения телефон за потвърждаване на поръчката.

 

2. Ако Вие имате Промо код за отстъпка можете да се възползвате от него, освен ако не е предварително упоменато друго.

 

Плащане и поръчки.

1. Заплащането на стоките е с “наложен платеж”. При получаването на Вашият артикул, Вие заплащате стойността му на куриера. 


В цената на избраният от Вас продукт НЕ Е включена цената за доставка, освен ако това не е предварително упоменато в сайта.

 

 

2. „Emark.bg“ не носи отговорност за неизпълнение на поръчка в случаите, когато Потребителят е посочил неверни, непълни и/или неточни лични данни, включително, когато е посочил непълен, неточен и/или фиктивен адрес или телефон.

 

3. Потребителят е длъжен да прегледа стоката в момента на доставката и да уведоми незабавно при установени несъответствия, липси и повреди. Ако Потребителят не стори това, се приема, че доставката е приета без възражения.

 

УСЛУГА ”ТЕСТ И ПРЕГЛЕД ПРЕДИ ПЛАЩАНЕ”

 

Ние предоставяме тази услуга на Вас, за да добиете реална представа за продуктите, които сте поръчали.

ВАЖНО! Молим да запазите максимално добре оригиналното състояние, опаковка и етикет на продуктите, в случай че решите да върнете стоката.

Всички продукти в emark.bg са с опция за преглед и тест преди плащане, освен тези при, които няма как да се осъществи тест без нарушаване на фабричният вид на продукта.

 

Доставка и срокове

1. Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт, до офис на Еконт – 5,50 лв (приблизително), или доставка до Ваш адрес – от 7 лв. до 10 лв. (в зависимост от адресираното място на доставка). Поръчка направена до 15:00 часа. се обработва и изпраща на същия ден, и се получава от Вас на следващия ден. Поръчки направени от Вас след 15:00 часа. се обработват и изпращат на следващият работен ден. Всички поръчки направени в събота и неделя се обработват в понеделник и изпращат на същият ден.