(0)
ПРОМОЦИИ

Уред против хлебарки и мишки

9.99 лв.

  • Код на продукта: 1004
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 9.99 лв.

Тагове: уред, против, хлебарки, мишки

Електронен уред работещ с електромагнитни пулсиращи импулси за включване в контакт. Уред против вредители: хлебарки, мишки и др.

Как работи Pest Reject:
Pest Reject използва патентована Digital Pulse (електромагнитни пулсиращи импулси които се предават по окабеляването) микропроцесорна технология.
 Pest Reject би могъл да създаде непоносима среда за вредителите, дори и в стените ако те са кухи или други кухи помнещения до които импулсите достигнат. Можете да поръчате само сега от eMARK.bg
Честотата на излъчвания сигнал на Pest Reject се променя "вълнообразно", за да не свикват вредителите. Възможно е наличие на глухи индивиди, затова прилагайте и други мерки в борбата срещу врфедителите. 


Едно устройство се грижи за около 10 кв. м.
Устройството Pest Reject е безопасно за деца и възрастни, както и за домашни любимци, с изключение на хамстери/морски свинчета и други гризачи. Безопасно е за елекроуредите в дома ви.
Включете в стандартен електрически контакт.
Зелената светлина показва, че устройството работи правилно.


Характеристики на продукта:
Работна честота: 50Нz – 60Нz
Напрежение: 220 V
Разход на електроенергия: < 2 W
Ефективна площ: едно помещение 10 кв. м.
Размери: 100мм 60мм 50мм


Препоръки за оптимални резултати:
Уредът е ефективен основно за затворени помещения, колкото е по-дълго окабеляването, толкова поголяма е площта на разпространение на електромагнитните импулси. След постигане на желаният ефект, не изключвайте уреда. Това може да доведе до повторно завръщане на гризачите.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.