(0)
ПРОМОЦИИ

Система за почистване с вода

36.99 лв. 47.99 лв.

  • Код на продукта: 11003
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 36.99 лв.

Тагове: Система, за, почистване

Система за почистване с вода, само от eMARK България

Може би е изморително за Вас да почиствате с обикновен маркуч? Нямате излишни средства за пилеене за да си позвилите мощна система? Тогава този уред е Вашето решение!
Представяме Ви системата за почистване с вода под налягане.Иновативна система, която превръща дори и обикновенния градински маркуч в мощна водоструйка, с която лесно и бързо, ще почистите всичко което желаете.

Системата за почистване с вода е много лесна за използване, просто я закачете към маркуча и пуснете водата.Сами ще се уверите, колко е лесно използването й.

Системата използва революционна технология за получаване на налягане. Когато водата започне да преминава през клапата на системата за почистване тя постепенно се компресира, създавайки налягане, което расте постепенно според зависи, колко сте го усилили.

Налягането, което се създава със системата за почистване е равносилно на това, което се създава от професионалните уреди.Системата е изработена от алиминий, който осигурява дълготраен живот на уреда.

Почистете лесно и бързо плесен, мръсотия и мухъл от градинските мебели и чадъри, просто за секунди!

А ако Ви е нужно още по-голямо налягане, просто поставете месинговото приспособление, което е в комплекта и почистете лесно бетонени стени, тухли, винилови корпуси и много други!

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.