(0)
ПРОМОЦИИ

Безконтактен инфрачервен термометър FOREHEAD THERMOMETER

49.99 лв.

  • Код на продукта: 11046
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 49.99 лв.

Тагове: Специализиран инфрачервен термометър, създаден за използване в медицинската индустрия за домашни цели или на работното Ви място.

Представяме Ви Безконтактен инфрачервен термометър!
Това е специализиран инфрачервен термометър, създаден за използване в медицинската индустрия.
Изключително точна,  се прави за бързо откриване на повишена телесна температура и за забелязване на температурни състояния при пациент без необходимост от директен контакт.
Това устройство е подходящо за използване при откриване на следи от треска - при пътниците, пристигащи на полети и е подходящ за сканиране на пристигащи на летища.
Също така е подходящ за употреба от медицински специалисти в тази област.
Безконтактната инфрачервена технология на термометъра гарантира, че потенциалното разпространение на болестта се намалява, като се ограничава контактът между пациентите и медицинския персонал.
Безконтактната техника намалява потенциалния риск от разпространение на болести!
Термометърът се използва от 1.9 "до 5.9" (5-15 см) от челото на пациента и реагира с отчитане на температурата в рамките на 0.5 секунди.
Включена е и вградена регулируема аларма, която ще осветява визуален индикатор и ще излъчва звуков сигнал, когато откритите температури надхвърлят програмираната граница.
Термометърът е изключително лесен за употреба - просто го насочете, натиснете спусъка и прочетете температурата на LCD екрана.
Този инфрачервен термометър е подходящ за измерване на повърхностните температури от 0 до 60 ° С и е снабден с вградена памет, която може да съхранява до 32 отчитания с лесно набиране.
Това не е заместител на клиничния термометър.
*Забележка: Винаги използвайте клиничен термометър, когато се изискват измервания на телесната температура с висока точност.
Инфрачервените термометри, които откриват повишена телесна температура, варират в зависимост от различни фактори и не трябва да се разчитат единствено на телесната температура на човека.
Необходимо е да се използват допълнителни медицински средства и / или специалисти в областта на здравеопазването, за да се диагностицира правилно състоянието на лицата при всяка оценка на здравето, за да се идентифицира повишената телесна температура за всяко лице.

 

Характеристика:


Измерва телесна температура от 32 ° C до 42.5 ° C без контакт
Измерва повърхностната температура от 0.0 ° C до 60.0 ° C (32 ° F до 140 ° F)
Оптимално разстояние за измерване от 1.9 "до 5.9" (5 до 15 cm)
Точност до 0,5 ° F (0,3 ° C с 0,1 ° F / ° C резолюция
Бърза реакция (0,5 секунди)
Паметта съхранява до 32 показания за лесно прибиране
Регулируемото предупреждение визуално и звучно предупреждава потребителя, когато температурата надвиши програмираната граница
Просто натиснете спусъка и прочетете температурата на големия LCD дисплей
Включва 2 AA батерии и торбичка

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.